ELI VILLALTA

Em dic Eli Villalta i faig joies artístiques i de disseny. Treballo amb plata o coure, a vegades combinats amb altres materials, a partir de diferents tècniques artesanes.

A més a més de les col·leccions, també dissenyo joies a mida, d’acord amb les teves necessitats i/o propostes de disseny (detalls per a mestres d’escola, regal per a una jubilació, peces per a entitats/empreses…). A l’apartat joies personalitzades hi veuràs models que adapto i personalitzo en funció de cada encàrrec, mentre que a l’apartat peces úniques hi veuràs peces també a mida però no replicables. Són peces exclusives, ja sigui pels materials utilitzats (pedres record d’un viatge, per exemple) com pel motiu de la peça dissenyada (a mida per a un/a col·leccionista, dibuix d’un nét convertit en joia per regalar a la seva àvia, peça d’empresa, etc.).

Si vols més informació, comprar una joia del catàleg o fer-me un encàrrec personalitzat, em pots escriure al correu joies@elisabetvillalta.cat, contactar-me a través d’aquest formulari o trucar-me al 93 517 65 38.

Moltes gràcies, benvingut/da al meu web!